Vi løber sammen med…

Skjern Bank Virum

Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Skjern Bank. Vi har et tæt samarbejde med Lokalafdelingen i Virum, med Claus i spidsen. Virumafdelingen er en bank i øjenhøjde og de står altid klar til at servicere dig.

Så det er bare at tage fat i Claus eller en af de andre fra afdelingen, de har altid, når du har tid.

Virum Motor Co

Virum Motor Co. A/S er Det Grønne Områdes autoriserede forhandler af nogle af de bedste biler på markedet. Vi har udvidet vores salgsudstilling i 2012 til næsten det dobbelte areal. Her kan du se et stort udvalg af ŠKODA, og vi er altid først med de nyeste modeller.


Virum Motor er fast inventar i forbindelse med Virumløbet og vi er utroligt glade og stolte over vores samarbejde.

Frederiksdal skovdistrikt

Vores 23 km rute – Furesøen Rundt går igennem Sø stien, der er en del af Frederiksdal skovdistrikt. Derfor har vi fra i år indgået samarbejde med netop Frederiksdal Skovdistrikt. Mange glemmer desværre at koordinere med Skovdistriktet om brug af deres skovarealer, hvilket er vigtigt for fortsat at kunne omdanne skoven till en stor naturlig løvskov og imødekomme Uglers, spætters, insekters og svampes særlige behov.

EsTate Virum & Holte

Hos Virumløbet har vi indgået samarbejde med Estate Virum & Holte. Hos Estate i Virum & Holte gør de en dyd ud af at fremstå og arbejde professionelt og det vil altid være en uddannet ejendomsmægler, som står for fremvisning og dialog med køber og sælger. 

FOG

FOG er et af vores nyere samarbejder, men det gør ikke vores samarbejde mindre betydningsfuldt og vi er stolte over at kunne trække en partner som FOG ind til Virumløbet. Hos FOG kan man få det meste, du kan Shoppe lækkert design og udstyr til boligen, men samtidig få alt det du behøver til hus og have inden for f.eks. maling, bad og VVS, beslag, elartikler og lamper samt haveredskaber, grill og havemøbler. 

Sportyfied

Virumløbet har et tæt samarbejde med sportyfied. Virumløbet ville ikke være muligt i si nuværende form, hvis ikke det var for dette samarbejde og derfor ønsker vi også at vores samarbejde fortsætter mange år endnu. Hos Sportyfied sælger holdsæt og sportstøj online til sportsklubber, virksomheder og private. Udvalget hos Sportyfied er stort er omfatter udstyr og tøj til Håndbold, Fodbold, Basketball, løb, fitness, svømning, og meget meget mere.