Bliv medlem

  1. Lav en klub modul konto

  2. Din træner/holdleder laver en holdsport konto

  3. Du er medlem i VSH ✌️

    (Hvorfor har i to platforme?)

Læs nedenfor 😉

 

holdsport

Det her er vores platform som håndterer alt kontakt mellem trænere, forældre og børn vedrørende alt fra træning til stævner. Det er trænernes såvel som forældrenes værktøj til at have et overblik over antal tilmeldinger, mødetidspunkter og andet lignende. Kort sagt, sker der noget på holdet ses det på holdsport.

Klubmodul

Kontingentbetaling, betaling til stævner og andet foregår gennem denne platform. I praksis skal man tilmelde sig to gange til et stævne, både på holdsport så træneren kan se tilmeldingerne, og på klubmodul, hvor man betaler. Hvis man er tilmeldt Holdsport deltager man ikke automatisk i stævnet, før man har betalt på Klubmodul.

 

Vi har valgt at bruge to platforme da det ud fra vores erfaringer, giver det bedst mulige produkt for både spillere, trænere og administrationen. Vi oplever enkelte tilfælde med fejl, men overordnet er vores oplevelse, at alle sætter pris på opsætningen.

 
 

Det skal du vide!

 

Om klubben

Virum-Sorgenfri Håndboldklub har eksisteret i mere end 50 år, og vi er i dag over 650 glade medlemmer. Gennem de mange år har vi opbygget en helt særlig VSH-ånd, som vi er stolte af, og som vi håber at du og dine børn vil være med til at videreføre. Det går ud på, at der i VSH skal være plads til alle - uanset baggrund! Til gengæld håber vi, at du og dit barn vil være med til at respektere klubbens værdier, der omhandler Fællesskab, Respekt, Engagement og Glæde

Fællesskab

Du som forælder er også en del af VSH, og klubben kan ikke fungere uden et stærkt og aktivt forældrefællesskab. Derfor har vi også en forventning om, at du deltager aktivt i det fællesskab, således at vi sammen kan skabe de bedste mulige rammer for dit barn. Dette indbærer som minimum, at du engang imellem vil tage del i at køre dit barns hold til og fra udekampe, og til tider tager imod vaskestafetten for holdets spilledragter. VSH har derudover også et velfungerende og socialt netværk af forældre, der ønsker at involvere sig i endnu højere grad i sine børns trivsel. Kunne du tænke dig at være en del af dette, så tag endelig fat i dit holds kontaktforælder så vil vi sørge for at tage godt imod dig.

Træning og kampe

Har du særlige spørgsmål til ting omhandlende træning og kamp, kan du kontakte holdets træner, men som udgangspunkt
kan du regne med følgende:
• Træning foregår fra august til medio juni.
• Der er typisk træningsfri i skolernes ferie
• Turneringerne løber typisk fra oktober til april.

Stævner

En vigtig del af at spille håndbold er det fællesskab, og den klubånd deropbygges på- og på tværs af holdene.
Vi anbefaler derfor, at dit barn deltageri de indendørs- og udendørs stævner der afholdes i løbet af året, hvor der er rig mulighed for at knytte stærke sociale bånd og venskaber. Her kan særligt nævnes de årlige klubture til Lund i Sverige mellem jul og nytår, og Albertslund i forsommeren, og ikke mindst vores traditionsrige tur til Teramo i Italien, hvor spillerne altid kan se frem til at få oplevelser for livet.

Andre aktiviteter

VSH er også meget andet end håndbold.
Det er et kæmpe socialt netværk, hvor vi alle sammen hygger os på tværs af alder og køn. Der er derfor en lang række tilbagevendende sociale arrangementer, som altid er værd at se frem til.

Det drejer sig bl.a. om:
• Klubtur (en weekend i august)
• Virumløbet (august)
• Jule five-a-side (december)
• Håndboldskole (august)
• Ungdomsafslutning med middag og uddeling af priser (april/maj)
• Skt. Hans (juni)

Har du nogle spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, har du nogle spørgsmål, og kan du ikke lige finde svaret på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at tage fat i trænere, kontaktforældre eller henvende dig på klubkontoret. Tilbage er der ikke andet at sige end velkommen til et klubfællesskab, der forhåbentlig byder på mange mindeværdige år med fællesskab, engagement, respekt og glæde for dit barn og dig.